EBRS Revision er et revisionsfirma beliggende i Risskov, der tager sig af alt inden for revision, regnskab, budget og rådgivning. Vi har over 20 års erfaring, og vores dygtige team af revisorer kan hjælpe dig med lige præcis dine behov og udfordringer. Du kan altid få en skræddersyet løsning hos os, og vi sætter en ære i at lytte til vores kunder. 

Vi er klar over, at ingen virksomheder er ens. Derfor tilpasser vi vores rådgivning og ydelser, til det du har brug for. 

Over 20 års erfaring

Med over 20 års erfaring er der ikke grænser for, hvad vi kan hjælpe dig og din virksomhed med. Vi har erfaring inden for de fleste brancher, hvorfor EBRS Revision er til for dig. Vi tilpasser os kundens behov, hvad end vores ydelse er rådgivning, assistance med bogholderiet, debitor styring eller kreditorstyring. 

De mange år inden for faget har ikke bare givet os en solid viden som revisionsfirma, men har også givet os erfaring med en lang række kunder, der gør, at vi kan imødekomme en lang række udfordringer for dig. Du er altid velkommen til at kontakte os og høre, hvordan vi kan hjælpe dig og din virksomhed. 

MEGET MERE END TAL

Det personlige og menneskelige nærvær ligger os ligeledes på sinde. Når du bliver kunde hos EBRS Revision, bliver du nemlig meget mere end et tal i rækken. Vi tager os tid til at sætte os ind i din virksomheds unikke historie og baggrund. Vi mener nemlig, det giver os den rette indsigt, så vi kan give dig den bedste rådgivning og sparring.     

Med vores personlige tilgang til dine revisions- og regnskabsbehov, giver vi de bedste forudsætninger for en sikker fremtid for dig og din virksomhed.

Mød teamet

Jess Leth Kaack
Revisor

+45 22 27 89 66

Marta Leth Kaack
Bogholder

+45 25 48 29 09

Måske er dette dig
Send os en mail for interesse

+45 31 31 86 31

Vasile Valentin Ciorobatca
Kontorassistent

+45 22 75 86 31

Signe Kristensen
Kontorassistent

+45 31 31 86 31

REVISION OG REGNSKAB FOR STORE OG SMÅ

Uanset om din virksomhed er helt i opstartsfasen eller om I er en virksomhed med mange år i bagagen, kan vi være behjælpelige. Vi tilbyder rådgivning, hjælp til administrative opgaver samt opsætning af systemer og budgetter til dig som er iværksætter. EBRS Revision kan give dig en nemmere og mere overskuelig start på dit nyopstartet erhvervseventyr. 

Vi er selvfølgelig også til rådighed for mellemstore samt store virksomheder i Århus og de omkringliggende områder. Her kan vi være en pålidelig og trofast partner, som du kan stole på. Vi tager sig os af alt inden for revision og bogføring, og kan give en samlet pakkeløsning. Uanset virksomhedens størrelse, sætter vi os ind i jeres virksomheds behov og arbejder ud fra det.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Har du behov for en bestemt form for revisor rådgivning? Eller er der et særligt område inden for revision og regnskab, du har brug for hjælp til? Så er der god sandsynlighed for, at vi er den rette for dig. 

Med over 20 års erfaring inden for revision, skat og bogføring i forskellige brancher, kan vi være behjælpelige med det meste. Du kan kontakte os på mail eller telefon for at høre mere om, hvad vi kan hjælpe dig med. Vi kommer gerne med et samlet tilbud skræddersyet til netop dine behov.

Contact Us 3