Ejendomsadministration

EBRS Revision tilbyder ejendomsadministration for ejerforeninger, andelsboligforeninger samt udlejningsejendomme til beboelse og erhverv. Det kan være en tung og kompliceret post at administrere en ejendom, hvorfor du kan få den rette hjælp og rådgivning hos os. 

Vi kan stå for den fulde administration, eller enkelte opgaver som du ønsker at få varetaget af professionelle. Vores team af kompetente medarbejdere, har den nødvendige viden og erfaring, så du ikke skal bekymre dig om noget. 

Derfor er hjælp til ejendomsadministration en god idé

At administrere en ejendom kan være en stor opgave, og den bliver ikke lettere, hvis du ikke har den rette erfaring med de mange opgaver. Administration, ejendomsservice og vedligehold er vigtige ting at have styr på, og det kan derfor være en god idé at få den rette hjælp. 

Som ejendomsadministrator vil vi stå for den løbende drift af ejendommen samt kunne rådgive ved vigtige beslutninger som investeringer og salg. Nedenfor kan du læse mere om nogle af de mest almene ydelser, vi tilbyder i forbindelse med ejendomsadministration. Du er altid velkommen til at kontakte os, for at høre mere om hvad vi kan tilbyde, i forhold til den type ejendom du har.

Bogføring og klargøring af årsregnskab 

Som administrator for din ejendom sørger vi alt bogføring. Derudover varetager vi selvfølgelig også bilag og regnskabsmateriale, så de opbevares i de påkrævede 5 år. Som revisorer har vi den nødvendige viden om lovgivning og regler, så du er sikker på, at der bogføres korrekt. 

Vi udarbejder også årsregnskabet, der også får en revisorpåtegning. Dette fungerer som en blåstempling af regnskabet, der garanterer dets korrekthed. 

Opkrævning og betaling 

Vi tilbyder at varetage en række opgaver inden for opkrævning og betaling. Den månedlige opkrævning af boligafgift, fællesudgifter samt andre betalinger kan være en tung administrativ opgave. Derfor kan vi tage os af dem, så du kan koncentrere dig om andre vigtige opgaver. 

Vi tager os naturligvis også af eventuelle rykkerprocedure, samt at regningerne bliver betalt til tiden.

Budgettering og økonomisk rådgivning

Du kan få professionel hjælp til udarbejdelse af drifts- såvel som vedligeholdelsesbudget hos os. Et godt gennemarbejdet budget kan lægge et godt grundlag, og sørge for at der tages de rigtige beslutninger om ejendommens fremtid.

Vi sørger på den baggrund også for løbende budgetkontrol og -opfølgning. I den forbindelse vil vi også yde økonomisk rådgivning med forslag til regulering af boligafgifter.

Rådgivning og hjælp ved salg eller overdragelse

Skal der købes nye ejendomme eller overdrages dele eller hele ejendomme, kan vi naturligvis også være behjælpelige. Her udarbejder vi overdragelsesaftaler, indhenter de relevante dokumenter samt afregner pant og udlæg. 

Du kan være sikker på, at alt det praktiske i forbindelse med køb eller salg varetages forsvarligt af os. Vi kan ligeledes tilbyde uvildig rådgivning før beslutningen om salg eller køb tages.

Vi finder en løsning der passer til dig

Det kan være du ønsker en komplet løsning, hvor vi varetager alle områder omhandlende ejendomsadministration. Eller måske er der kun nogle få særskilte opgaver som du søger en ejendomsadministrator til at forvalte. 

Hos EBRS Revision tager vi altid udgangspunkt i den enkelte kundes behov. Derfor kan du altid kontakte os for at få et uforpligtende tilbud på det, du har brug for hjælp til. Vi kan ligeledes sammensætte en skræddersyet pakkeløsning, der indeholder de administrative opgaver, du ønsker løst. 

Vælg en ejendomsadministrator med kendskab til lokalområdet

Det kan være en stor fordel at vælge en ejendomsadministrator, der har kendskab til lokalområdet. EBRS Revision er beliggende i Risskov nær Århus, og kan derfor tilbyde administration af ejendomme i hele Århus området samt de nærliggende byer. 

Vi er opdateret omkring de gældende systemer og regler, der hvor din ejendom befinder sig, og kan ligeledes påpege og rådgive i forhold til de gældende tendenser i dit lokalområde.