Overblik over regnskaber og budgetter er selvfølge et vigtigt element i enhver succesfuld virksomhed. Men lige så vigtig er den rette revisor rådgivning. Derfor kan du hos EBRS Revision i Risskov få rådgivning inden for en lang række emner, der påvirker din virksomheds fremtid og trivsel.  

Hos os kan vi hjælpe dig med at få tallene til at stemme samt give rådgivning og sparring om skat, digitalisering, forretningsplan, moms og afgifter og meget andet. Vi tager altid udgangspunkt i dig og din virksomhed, og arbejder ud fra jeres behov.

MERE END BARE ET REGNSKAB

Selvom vi arbejder med tal og budgetter, er vi godt klar over, at der er meget mere til revisionsarbejdet. Bag hvert tal gemmer der sig nemlig en række beslutninger og valg, som vi kan hjælpe dig med at optimere. For selvom et firma er meget mere end deres regnskab, så er det også her, alt hvad du foretager dig, kommer til udtryk. 

Vi tilbyder derfor en samlet løsning, der ikke bare indeholder udarbejdelse af regnskab og budget, men som også giver dig et overblik over din virksomheds muligheder i forhold til investeringer, skattesager og administration. 

Lad os hjælpe dig

Tingene bliver ofte meget nemmere, når man ikke selv skal gøre det. Og det gælder så sandelig også, når det kommer til at sætte sig ind i lovgivning og regler på nogle af de 117 områder, der er relevante, når man har en virksomhed. 

Ved at lade os hjælpe dig, kan du i stedet koncentrere dig om de ting, du gør bedst – så gør vi det, vi er bedst til. Vi ved nemlig, hvad vi snakker om, når det kommer til momsafregning, skat, digital bogføring og ejendomsadministration.

Derfor kan vi også give dig solid revisor rådgivning inden for alle disse emner samt mange andre. 

RÅDGIVNING OG HJÆLP TIL BUDGET

Et budget kommer i mange størrelser og former, men vi hjælper med dem alle. Hvad end det er etableringsbudgettet for din nyopstartet virksomhed eller det årlige driftsbudget, hjælper vi dig. Ved at have styr på dine budgetter kan du forudse forhindringer samt gribe muligheder. Det kræver dog et grundigt forarbejde såvel som vedvarende opfølgning. 

Vi varetager alle dine budgetter, og udarbejder naturligvis nye, når der opstår nye projekter eller aktiviteter i virksomheden. Som rådgivningspartner på dit budget sørger vi for, at det stemmer overens med den gældende forretningsplan. Et budget med revisorpåtegning kan være den blåstempling, der gør hele forskellen, når det kommer til finansiering fra banker eller nye investorer. 

EBRS Revision – en samlet pakkeløsning

Når det kommer til revisor rådgivning, er det sjældent blot én ting, vores kunder har brug for. Derfor laver vi flere pakkeløsninger, hvor du får et samlet tilbud, på lige præcis den rådgivning og revision du har brug for. Er du for eksempel en nyopstartet virksomhed, lavet vi et pakketilbud til dig. Her vil der som oftest indgå udarbejdelse af relevante budgetter og oprettelse i diverse systemer.

Derudover kan der indgå rådgivning i forhold til forretningsplan, skat og generel selskabsrådgivning. Vi skræddersyer selvfølgelig vores pakkeløsning til din virksomhed. Er du interesseret i at høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig og din virksomhed, er du altid velkommen til at kontakte os

Rådgivning du kan forstå

Vores rådgivning er ikke meget værd, hvis vi ikke kan formidle den på en forståelig og brugbar måde. Derfor sætter vi en ære i at skrue ned for fagsproget, og tale så alle kan være med. Nogle fagtermer kan nok ikke undgås, men der er samtidig heller ikke noget der hedder dumme spørgsmål.

Det er din virksomhed det handler om, så du er velkommen til at stille så mange spørgsmål, du har brug for. Det er vigtigt for os, at du føler dig i trygge hænder, og har den viden, du har brug for, så du kan føre vores råd og vejledninger ud i livet. 

Contact Us 3