Har du spørgsmål til en eller flere af vores ydelser, eller er du allerede kunde hos os, er du altid velkommen til at kontakte os.

Contact Us 3

Vi sætter en ære i at stå til rådighed over for vores faste kunder såvel som dig, der søger rådgivning eller revision for første gang. Derfor gør vi vores bedste for at besvare din henvendelse så hurtigt som muligt. 

REVISIONSFIRMA MED KONTOR I RISSKOV

Vores revisionsfirma er beliggende i Risskov. Her har vi kontorer og mødelokaler, hvor du som kunde altid er velkommen. Vi giver gerne en gratis kop kaffe, hvad end du kommer til et opstartsmøde, eller er en fast gæst i huset. 

Med kontor i Risskov kommer mange af vores kunder fra Århus området her under også Viby. Vi vægter vores lokale forankring højt, da det er med til at sikre et både personligt og geografisk nærvær for vores kunder. 

Du kan også finde os på adressen:

Brunbjergvej 9C, 8240 Risskov

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Har du behov for en bestemt form for revisor rådgivning? Eller er der et særligt område inden for revision og regnskab, du har brug for hjælp til? Så er der god sandsynlighed for, at vi er den rette for dig. 

Med over 20 års erfaring inden for revision, skat og bogføring i forskellige brancher, kan vi være behjælpelige med det meste. Du kan kontakte os på mail eller telefon for at høre mere om, hvad vi kan hjælpe dig med. Vi kommer gerne med et samlet tilbud skræddersyet til netop dine behov.

Contact Us 2