Skattesager

Hos EBRS Revision kan vi hjælpe dig med dine skattesager. Vi har erfaring med alt inden for skatterådgivning, hvad end det vedrører pension, generationsskifte eller køb af ejendom. Vi sørger naturligvis også for korrekte beregninger af din selskabsskat. 

Det høje skattetryk i Danmark betyder, at et manglende overblik eller forkerte beregninger kan have stor betydning for den økonomiske situation i firmaet såvel som privat. Hos os kan du få et uforpligtende tilbud, på det du har brug for. Vi skræddersyer gerne en samlet løsning, der dækker dine behov.

Derfor skal du have styr på skatten

Der er nærmest ikke den aktivitet, der ikke har en eller anden form for skattemæssig virkning. Uanset hvor stor eller lille en ændring du overvejer, vil der som hovedregel have indvirkning på dine skatteforhold. Det er derfor vigtigt at have styr på disse, inden den endelige beslutning tages. 

Ved at få skatterådgivning fra kompetente og erfarne revisorer fra EBRS Revision, kan du træffe beslutninger om virksomhedens fremtid på et oplyst grundlag. Det vil sige, at du har det fulde overblik over skattemæssige eller andre økonomiske konsekvenser. 

Vi rådgiver dig – uanset selskabsform 

Hos EBRS Revision kan du få skatterådgivning, uanset hvilken selskabsform dit firma drives som. Selskabsformen har indflydelse på, hvilken skat der skal betales. Vi er kompetente i gældende regler og lovgivning, uanset hvilken slags selskab, der er tale om. 

Generelt rådgiver vi i den rette betaling af selskabsskat, samt hvordan du bedst muligt kan optimere denne betaling. Det kan ligeledes være relevant at få vejledning i skatte- og momsmæssige forhold ved udlandshandel. 

Skatterådgivning for dit selskab

Er dit firma personligt ejet, er der en tæt forbindelse mellem din private og firmaets skat. Her kan det være vigtigt med den rette rådgivning, så du opnår de optimale forhold for din skattebetaling. Vi kan blandt andet hjælpe dig med at vælge den rette beskatningsform. 

Om du skal vælge beskatning efter personskatteloven, virksomhedsordningen eller kapitalafkastordningen, kan komme an på flere ting. Vi rådgiver dig ud fra den nuværende økonomiske situation – både personligt og i forhold til virksomheden. Du får ligeledes den rette vejledning, så du kan skifte beskatningsform eller stifte et decideret selskab, når det er mest hensigtsmæssigt. 

Skatterådgivning ved generationsskifte 

Ved generationsskifte er det særligt vigtigt med den rette rådgivning. Et generationsskifte er en lang og til tider kompliceret proces, der naturligvis kan have nogle store skattemæssige konsekvenser, både for virksomheden og den private økonomi.

Med kompetent og grundig skatterådgivning ved generationsskifte kan du undgå uønskede konsekvenser, og i stedet opnå den mest optimale løsning for alle parter involveret. Det vil i sidste ende sikre dig en god og fordelagtig overgang mellem generationerne. 

Revision – meget mere end skat

At du og din virksomhed får betalt den rette skat er selvfølgelig vigtigt. Det er også vigtigt, at der er styr på moms og afgifter. Men som revisionsfirma ser vi vores arbejde som meget mere end dette. Det handler nemlig om at give dig det bedste grundlag, når det kommer til beslutninger om virksomhedens fremtid. 

Ved at have styr på og overblik over den finansielle situation i virksomheden, kan du og dine medarbejdere tage de rette valg og fravalg. Vi ser det ligeledes som en af vores vigtigste opgaver at skabe troværdighed omkring firmaet. Vores revisionspåtegning på årsregnskabet viser omverden, hvad end det er banker, investorer eller samarbejdspartnere, at alt gøres helt efter bogen hos jer. 

Få et uforpligtende tilbud til dine skattesager

Søger du en samlet pakkeløsning for din virksomhed, der blandt andet indeholder rådgivning i skattemæssige forhold, er du velkommen til at kontakte os. Vi sammensætter gerne et uforpligtende tilbud, der indeholder de ydelser du ønsker. 

Vi er naturligvis også til rådighed, hvis du udelukkende ønsker vores hjælp til skat. Du kan kontakte os på telefon eller mail. Vores kontor i Risskov nær Århus er også altid åbent. Her giver vi gerne en gratis kop kaffe og et uforpligtende møde om et eventuelt samarbejde.