Selskabsrådgivning

Stiftelse, fusioner, spaltning, aktionærlån mv.

Hos EBRS Revision i Risskov er vi klædt godt på til at rådgive dig i forhold til stiftelse, fusion og spaltning af din virksomhed. Vores selskabsrådgivning kan gøre dig klar til salg eller stiftelse, og vi er med dig hele vejen.

Vores kompetente medarbejdere vil være en fast samarbejdspartner fra de første overvejelser til den endelige gennemførelse. Ønsker du at høre mere om, hvad vi kan tilbyde inden for selskabsrådgivning, er du velkommen til at kontakte os på mail eller telefon. Vi tager gerne et uforpligtende møde omkring dine behov for rådgivning. 

Rådgivning ved stiftelse af selskab 

Der er mange ting, der skal overvejes ved stiftelse af selskab. Her kan vi være behjælpelig med en overskuelig og ikke mindst forståelig rådgivning. Vi tager dig igennem hele processen af selskabsstiftelse. Er du kun ved de tidlige overvejelser omkring stiftelsen af et selskab, kan du også søge rådgivning hos os.

Vi gennemgår eller udarbejder gerne etableringsbudgetter og forretningsplan. Dette vil give dig et bedre overblik over din nyopstartet virksomheds fremtid. Er du klar til at gå i gang med planerne, er der mange praktiske dokumenter og betalinger, der skal ordnes. Her giver vi dig den rette rådgivning, så du får dine papir i orden.

Vi rådgiver ved spaltning af selskab 

Står du over for at skulle sælge dele af dit selskab, kan den rette rådgivning gøre en stor forskel. Det er nemlig vigtigt, at en spaltning af virksomheden overvejes grundigt inden, og at virksomheden modnes før et delvist eller helt salg. 

Vi rådgiver og hjælper, både når det kommer til overvejelserne, modningsprocessen samt salgsforberedelserne. Søger du et samlet tilbud for vores hjælp gennem hele salgsprocessen, er du velkommen til at kontakte os. 

Skal du fusionere?

Der er flere forskellige måder at fusionere på, og uanset hvilken du vælger er det ikke til at komme uden om, at en fusion er en indviklet proces. Der er en lang række skridt, som alle de involverede virksomheder skal igennem, inden den egentlige fusion kan gennemføres.

Hos EBRS Revision i Risskov kan vi tilbyde dig vores rådgivning og hjælp igennem hele processen. Vi udarbejder fusionsplan, vejleder dig i forhold til din fusionsredegørelse og sørger naturligvis for, at den rette dokumentation indsendes til Erhvervsstyrelsen.  

Hos EBRS Revision er vi med dig hele vejen

Når der sker ændringer i din virksomhed, kan det være rart at have en rådgivende samarbejdspartner, som du har tillid til. Når du vælger EBRS Revision, kan du regne med personlig vejledning. Vi har sat os ind i lige netop din virksomheds situation. Derfor kan vi give dig konkrete og brugbare råd i forhold til dit selskabs fremtid. 

Du bestemmer selv, om du ønsker et enkelt rådgivningsmøde, hvor du får svar på de vigtigste spørgsmål, eller ønsker fast hjælp og rådgivning igennem hele processen. På vores kontor i Risskov nær Århus centrum er vores kunder altid velkommen, når nye ændringer eller tiltag i virksomheden kræver ny rådgivning fra vores kompetente medarbejdere.