Investeringshjælp

Hos EBRS Revision kan vi hjælpe dig med dine investeringer både ved rådgivning og gennemførelse. Der er flere gode grunde til at få den rette investeringshjælp, der i sidste ende kan spare dig for mange penge. Vores revisorer giver gerne en uvildig analyse af en investeringsmulighed.  

Vi kan ligeledes rådgive dig, i forhold til hvilke risikoer og muligheder der er for henholdsvis langsigtede og kortsigtede investeringer. Du er altid velkommen til en kop kaffe og et uforpligtende møde på vores kontor i Risskov nær Århus. Her kan vi komme nærmere, hvilke behov du har, når det kommer til investeringshjælp. 

Få hjælp til dine investeringer 

Som revisorer har vi hos EBRS Revision indsigt i, hvilke virkninger en mulig investering kan have. Varetager vi i forvejen regnskab, revision eller andre administrative opgaver for jeres virksomhed, vil vi have en god forståelse af, hvad investeringen kan betyde for jer. 

Vi kan rådgive i forhold til alt vedrørende din investering. Vi hjælper gerne allerede fra de første overvejelser, og laver en risikovurdering af investeringsmulighederne. 

EBRS Revision – en uvildig part 

Når du vælger investeringsrådgivning fra en revisor, vil revisoren ofte fungere som en uvildig part, der vurderer den rådgivning, du har fået fra bank eller investeringsforening. Ved at få tjekket din investering af en revisor får du kvalitetssikret investeringen. 

Hos EBRS Revision Risskov er vores eneste interesse at give dig den rådgivning og hjælp, der sikrer dig det største økonomiske afkast. Som din revisor får vi ikke en del af dit investeringsafkast, hvorfor vi kan give en uafhængig vurdering af din investeringsmulighed. 

Investeringsrådgivning fra revisor

Det anbefales, at du udover rådgivning fra banker og investeringsforeninger også gør brug af en revisor. Ved at have en revisor med i dine overvejelser fra start af, kan du sikre, at det er de rigtige beslutninger, der bliver taget. 

Ved opsætning af investeringshjælp sætter vi os ind i din nuværende situation, så vi kan vurdere dine investeringer bedst muligt. Vi lægger vægt på, at vores rådgivning er letforståelig, så du kan tage den med dig i dine videre overvejelser. Vi er selvfølgelig også behjælpelige i gennemførelsen af selve investeringen.

Vi guider dig igennem de negative indlånsrenter

Flere virksomheder oplever udfordringer på grund af de negative indlånsrenter. Meget tyder på, at de negative renter er kommet for at blive. Det kan derfor være en god ide for flere virksomheder at overveje, hvordan de bedst muligt mindsker konsekvenserne af den negative indlånsrente. 

Investering kan være en mulighed, når det kommer til at undgå disse helt eller delvist. Det at investere er dog aldrig uden risiko, og det skal derfor altid gøres efter grundig overvejelse. Hos EBRS Revision rådgiver vi dig, i forhold til om en investering kan være en mulighed for dig og din virksomhed som modsvar til den negative indlånsrente. 

Aftal et uforpligtende møde om mulig investeringshjælp

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med dine investeringer, er du velkommen til at kontakte os. Vi tager gerne et uforpligtende møde om, hvilken investeringsrådgivning du har brug for. Vores kontor er beliggende i Risskov nær Århus.