Administration

Hos EBRS Revision i Risskov tilbyder vi ydelser inden for administration og bogføring. Vores egen bogholderafdeling, beliggende i de samme kontorer lige uden for Århus, kan varetage en lang række administrative opgaver for din virksomhed. Vi kan tilpasse vores ydelser, så de matcher det, du har brug for. 

Uanset om der er tale om få timers ad-hoc rådgivning eller faste månedlige, ugentlige eller daglige opgaver, kan vi være behjælpelige. Vi har erfaring med små såvel som store virksomheder inden for en mange forskellige brancher. 

Vi hjælper med det, du har brug for

Korrekt bogføring samt overblik over administrative opgaver er en vigtig del af enhver virksomhed. Men det er samtidig også noget, der kræver ressourcer og tid. Derfor tilbyder vi en række ydelser inden for administration, hvor vi blandt andet sørger for løbende bogføring, samt tager os af udfærdigelse og udbetaling af løn.

Ved at få styr på de basale, men vigtige administrative opgaver, kan vi frigive tid for dig og din virksomhed. Vi gør hvad vi er bedst til, så du kan gøre det, du er bedst til. Med administration og bogføring ordnet, kan du og dine medarbejdere få en lettere hverdag. 

Vi løser dine administrative opgaver 

Administrative opgaver kan være mange ting, og hvad du og din virksomhed har brug for assistance med, er helt op til jer. Vi tilbyder en række ydelser, der kan sammensættes, som I ønsker det. Der kan både være tale om udførelse på timebasis eller en samlet pris for en pakkeløsning.

Vi hjælper blandt andet med:

  • Løbende bogføring af bilag
  • Udfærdigelse og udbetaling af løn
  • Debitor- og kreditorstyring
  • Indberetning af moms og andre punktafgifter
  • Afslutnings af årsregnskab 
  • Klargøring af regnskab til revision 
  • Administration af e-boks 

Egen bogføringsafdeling i Risskov

Udover vores revision og regnskabsafdeling i Risskov nær Århus, har vi også vores egen bogføringsafdeling. Det betyder, at vi kan hjælpe dig med alle dine behov inden for bogføring. Vores dygtige medarbejdere kan være et par ekstra hænder i dit eget bogholderi, eller vi kan varetage alle dine opgaver inden for bogføring og administration.

Vi står selvfølgelig til rådighed, hvad end hjælpen er akut, fast eller midlertidig. Vi kan også tilbyde en løsning, der passer ind i jeres interne arbejdsgange. Vores bogholder kan for eksempel side hos jer, eller udføre opgaverne fra vores egne kontorer. 

Digital bogføring – gør hverdagen nemmere

Der er flere fordele ved at skifte over til digital bogføring, hvis du ikke allerede har gjort det. Hos EBRS Revision kan vi selvfølgelig hjælpe dig med digitaliseringen og overgangsperioden, men vi varetager naturligvis også den digitale bogføring efterfølgende.

Med digitale bogføring gøres hverdagen nemmere – både for dine medarbejdere samt din bogholder. Meget af det dobbeltarbejde der er en del af den manuelle bogføring forsvinder, når det bliver digitaliseret. Samtidig slipper dine medarbejdere for at holde styr på de mange papirbilag.

Mere digitalt – mindre papir

Det at slippe for de mange papirbilag er en af de helt store fordele ved at gå over til digital bogføring. Når bogføringen digitaliseres, fotograferes hver en kvittering med en app, hvormed det automatisk bliver oprettet i jeres ERP-system. 

Når dette er gjort, behøver medarbejderen ikke at bekymre sig om papirbilaget mere. Når der skal bogføres, ligger alle bilag derfor også klar i regnskabsprogrammet. Bogholderen slipper altså for at skulle indtaste oplysningerne flere gange, og skal i stedet blot tage stilling til, hvordan bilagene skal konteres. 

Skab det bedste grundlag

Når der er styr på bogføringen og de administrative opgaver, har du også det bedste grundlag for at skabe den rette fremtid for din virksomhed. Bogføringen har stor betydning for et retvisende regnskab, og regnskabet har i sidste ende stor betydning for, hvilke beslutninger du kan tage for virksomhedens fremtid og udvikling. 

De administrative opgaver kan ligeledes være tunge og tidskrævende, man har utrolig stor betydning for, at hverdagen kører, som den skal på kontoret. Derfor tilbyder vi også en pakkeløsning skræddersyet til netop din virksomheds behov.